Oväder.....

Förra onsdagen var de ett fruktansvärt åskoväder hemma.... De åskade hur mycket som helst och regnade desto mera. Har då aldrig sett så mycket regn nån gång tror jag.  Jag hade fullt upp med att ta hand om sonen som göre ovädret stod ute och sov, som jag lite snabbt måsta köra in. Så jag hade inte en tanke på att dra ur datorn, TV:n och telefonerna. Så resultatet av ovädret blev att vi blev en trådlös telefon fattigare och datorn havererade..... Så nu har jag vart utan dator i snart 1 vecka, vilket känns väldigt tungt tycker jag, Men jag hoppas vi får ordning på den snart. Köpte nån grej igår och då gick den igång, men de fanns ingen signal till skärmen... Hmm...... Jaja kanske får be min kära morbror göra ett besök hos oss.

Nä nu ska jag dricka kaffe med mamma och syrran, sen ge sonen mat. Innan vi ska bege oss ner mot stan för att äta lite lunch.
De är syrrans sista dag hemma i hudik nu för i sommar så de känns en aning sorgligt. Men vi får väl ta och åka ner till henne nån helg framöver.
Nu väntar kaffet!!!
Tack och Hej!!!

Kanske ska säga oxå att på torsdag blir sonen 4 veckor och på söndag 1 månad. Vart har den här tiden tagit vägen????

City!

Idag tog jag och Wilmer med oss moster på stan för att kolla lite. Wilmer skötte sig bra. Han bara låg där i vagnen och sov. Duktig kille!!!
Jag har inte vart på stan på evigheter men Hudik var sig likt vill jag lova. Shoppade ett par jeans och en boddy till Wilmer och en present till E som fyller år på onsdag.

Moster sov över hos oss i natt. Hon måste ju passa på att träffa Wilmer så mycket som möjligt nu för nästa onsdag flyttar hon tillbaka till Örebro igen. Jag tycker de känns väldigt tråkigt men går året som kommer lika fort som de som har gått så är de snart sommar igen och hon "flyttar" hem igen. Men de blir nog en och annan resa ner till Örebro kan jag tänka mig. Sen kommer hon ju hem några helger oxå  och då kan jag tänka mig att hon kommer bosätta sig här eller att Wilmer får bosätta sig på Sandvalla. :)

Hmm vad kan jag skriva mer då?!

Grabben sköter sig. Äter och sover och är vaken en stund på dan och en stund på kvällen. Har börjat fatta riktigt nu att de är ju verkligen MIN son. En riktig liten goding är vad han är det!!!



Nä nu ska jag nog ta och åka på macken snart och köpa lite glass!!!

Ha det bra!!!!

Tiden går.....

Jahaa ja då var Wilmer 1 vecka och 1 dag då! Stora killen. Han sköter sig då än så länge. Äta och sova är väl hans absoluta favorit sysselsättning.
Nu i veckan har vi haft en hel de besök. Vilket har vart roligt. Många fina presenter har de oxå blivit. Kläder, nalle, babysitter, halsband och en svart bil är de han har fått. De var "gammel" morbror Anders med familj som kom med den lilla bilen så nu får Wilmer oxå vara med i black army hahaha.......
Tack för presenterna!!!!

Idag kommer gammelmorfar, Ingalill och "gammel" morbror Rickard på besök. Sen på eftermiddan kommer Nisse, Camilla, Elsa, Kristin och Häggen hit!

Nu är de mat dax igen!!!!!



WILMER <3

Nu är han ÄNTLIGEN här våran älskade och efterlängtade son!!!
De blev en WILMER!!!!




Våran goding!!!

Här är lite bilder på våran goding!!!!




RSS 2.0