Bullar!!!

Fick ett mycket trevligt samtal av min käre mamma idag som undrade om hon skulle baka bullar åt mig nu ikväll!!
Vad säger man?? Ja tack självklart vill man ju de!!!
Hade fråga henne förra veckan om hon kunde hjälpa mig med de för de här med bakning är ju som sagt inget för mig.
Men då kunde hon inte imorron för hon skulle jobba, så istället då så tog hon tag i de ikväll istället! Så nu ligger de nybakade bullar i min frys och självklart har jag ju smakat på dom oxå klart godkända blev dom!!! :)
TUSEN TACK MAMMA!!!!!!

Helgen har vart VARM VARM och åter VARM vill jag lova..... Har mesta dels av tiden vart inne eller i skuggan solen, värmen och jag kommer inte så bra överens nu den här sommarn....

Jaja nog om detta. Har inte så mycket mer att skriva nu......
Återkommer när och om de händer nå nytt och spännande! :D

Imorron är de dagen D men de verkar inte den lille förstå, så den blir nog kvar ett tag till den som de ser ut....... *suck*
Men, men den som väntar på nått gott............


Väntar och väntar......

Går nu bara och väntar och väntar och väntar på att nått ska hända men inte gör de ju de........ Men men de är ju 1 vecka kvar tills vi har tid så än hinner den ju komma, men jag kommer väl få gå över typ 2 veckor oxå ja som de känns nu så ja..... De är väl bara att vänta och se det när den lille bestämmer sig för att komma ut till världen!

GRATTIS till världens BÄSTA MAMMA som fyller år idag!!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!
Ska snart åka dit och käka tårta!!! :)

Ja de var väl allt för idag!!!!

Tack och Hej!!!

Dax igen....

Tror de är dax igen för en liten uppdatering här. De var ju bara en vecka sen... :)
Men de händer inte så mycket just nu så de finns lixom inte så mycket att skriva.

Helgen var lugn. Tänkte spela minigolf i lördags kväll men de åska och regna som bara den. Vi åkte ut på Hölick där regnade de inte nästan nånting. Men de blev ingen minigolf för de, vi blev kvar i mormor och Bengts förtält för fika och lite godis och chips!! :P
I söndag var jag på  "kalas" Sandra fyllde år, hälsade även på en sväng på jobbet samtidigt som jag hämtade syster yster sen blev de mat hos mamma och pappa.

I tisdags var jag med mamma och pappa på auktion, Shit vad VARMT de var...... Solen lyste HELA dan  och jag som inte är direkt bästa vän med den nu för tiden.... Men de vara bara att bita ihop de och se glad ut.... Fick ju lite färg iaf så de är ju bra. De syns även rätt rejält att jag hade solglasögon på mig hela dan, nu ser de ut som jag har de på mig dygnet runt... Inte snyggt men vad ska man göra åt de nu????

Igår var jag till stan och uträtta lite och sen åkte jag och hälsa på Virre. Hon har fått kommit hem nu från sjukan!!! Underbart tyckte hon att de var och de kan jag verkligen förstå!!!! Jag säger då bara en sak om den bruden de är ju tur att hon är så ENVIS som hon är alltså!!!! Hon är då mer envis än vad en åsna är de vill jag lova!!!!! :D
Sen igår kväll kom Mia och hälsade på och hämtade sina ljus från ljuspartyt. Alltid lika kul när du kommer på besök!!!

Nu sitter jag och väntar på att Carro ska komma och hälsa på en sväng.......
Ikväll blir de kalas. Ska till Julian som fyller 4 år idag!! GRATTIS!!!!!

Bebisen vill då inte komma ut än som de verkar.... Men idag får den INTE komma och INTE den 23:e heller för då fyller mamma/mormor.......

13 dagar kvar idag då!!!! :D

Sol och Auktion

Idag lyser solen, vilket känns mycket bra även fast solen och jag inte är bästa vänner längre...... Tycker bara de är varmt och jobbigt med solen nu för tiden. Men som tur är så finns ju skuggan!
Nån dag förra veckan så satt jag faktiskt i solen och solade men sprang fram och tillbaka typ hela tiden för de var ju sååå varmt! :)

Idag ska mamma och jag på auktion, får se om man hittar nå fynd, brukar ju alltid bli nått.......

Som jag skrev sist så skulle vi ju nog skulle hämta vagnen i fredags och de gjorde vi ju oxå!!! Jätte fint är den och jag är super nöjd!
I lördags så var vi upp på IKEA för att handla lite saker till bebben. Vi fick tag på allt vi skulle ha! Sen blev de lite affärer inne på Birsta City. Hittade inget speciellt där. Och efter de blev de Barnenshus. Köpte påslakan och kuddöverdrag till vagnen där! Mycket billigare än i hudik så de kändes mycket bra!!!

På lördag kväll var de ju grillning på sandvalla, trevligt var det! Blev lite tävlingar och sånt. Var uppdelade i olika lag! Jag var med Katarina och för oss gick de SUPER bra!!! hahaha eller så gick de inte alls nå bra......
Får väl gratulera Rickard och Niklas till segern!!!!
Vädret var ju inte de allra bästa om man säger så.... Regn...... :(
Men maten var super god likaså efterrätten och många skratt blev de under kvällen!!!!
Tack så mycket mamma och pappa!
Vi ser fram emot nästa års grillning!!!!!

hmm........ funderar, vad har hänt mer då?!

Joo i tisdags så var vi med E:s syskon på kvällen. Sigge Hill och pizza var de som gällde.
Men vi åt bara pizza vi och hoppade över Sigge. Vilket jag tror var rätt tur. Hade nog inte pallat att vara nykter inne på August i tisdags. Vi åkte förbi där utanför vid 22 och då var de hur lång kö som helst och hur mycket folk som helst där inne. Så jag är glad att jag/vi åkte hem istället!
Vi får ta igen de där med Sigge på tisdagar nästa sommar vi!!! :)
Men trevligt hade vi innan de blev sigge för resten!!!
 
Nu är de bara 20 dagar kvar till beräknad BF!!!!!
Jag går här och väntar och LÄNGTAR!!!!!

Ha en bra dag!!!!

Kalas vecka!

De kan man säga att den här veckan har vart! Helgen som var fyllde ju jag år och de blev kalas både lördag och söndag. I måndags kom Sandra och hennes mamma och gratta mig så då blev de ännu mera kalasande hihi......

I måndags på dan var jag en sväng på stan med mamma och syster och kollade lite..... Vagnen hade kommit iallafall så vi ska nog hämta den idag på eftermiddan!! :)
Sen efter stan var jag på sjukan och hälsade på min klantiga lilla vän som då lyckas med allt!!! Fy gumman tycker så j*vla synd om dig alltså. Håller tummarna idag!!!!

I tisdags ja då var de ju bara regn och jag var as trött så då sov jag typ hela dan. Sen på kvällen blev de ju fint!

I onsdags så kunde jag inviga min nya solstol. Satt i den och kollade när pappa snickrade. Han har bytt panel på en dörr vi har till förrådet och målat den och även måla dörren till vedboden. Blir riktigt bra faktiskt!!! Så pappa har vart här både onsdag och torsdag och donat med de! Sen kommer han även hit idag en sväng och ska fixa med de sista! TACK PAPPA för hjälpen!!!!!! De är tur att vi har dig vi!!!!!! Mamma skulle oxå följa med idag så jag tänkte ta henne på en promenad då!!!

Igår var de även kalas igen! Camilla fyllde år! GRATTIS GRATTIS!!!!!!!

Idag då, jag har nyss dammsugit lite och ska snart hänga lite tvätt. Sen kommer ju som sagt mamma och pappa. När E slutat så ska vi på ännu mer kalas! Alma fyller 10 år idag. GRATTIS!!!!!

Imorron bär de av till Sundsvall och IKEA för att handa en del saker som jag bara MÅSTE ha!!! :) Eller de är inte jag som ska ha dom heller utan de är till lilla bebben.
På kvällen blir de grillning på Sandvalla med mamma, pappa, syster, morbröderna, moster och kusinerna!!!!! Hoppas på finväder då!!!

Ha det bra dag!!!!

RSS 2.0