Nu händer de grejer.....

Äntligen har de kommit ett ja!!!  Härligt, vad bra att Kungen och regeringen nu sagt JA ni får gifta er!!!!!
Rapport sänder extra sändningar hela eftermiddan ang. de inträffade och kl. 17 idag kommer de att vara en TV intervju. :)
Sånt här pådrag var de inte när jag och min sambo förlovade oss... Konstigt..... ;)
Kronprinsessan Victoria och Ockelbo Daniel ska gifta sig på försomaren nästa år!!!!
Tror ni att man får komma på bröllopet???!!! Jag och Möller skulle gärna vilja gå!!!!!!!
Härligt med ett kungligt bröllop!!!!






GRATTIS och LYCKA TILL!!!!!

Kanske är på tiden!!!

De var ju ett tag sen jag bloggade så de kanske är på tiden att jag skriver ett litet inlägg!!!!
Ja ännu en helg har passerat förbi, jag kan inte förstå vart tiden tar vägen, den bara springer iväg....
I lördags så var jag och W till stan och träffade TANT Mia som var hemma ifrån Stockholm, Emma, Andreas och Anna. Vi tog en lunch och satt och pratade och hade de mycket trevligt!!!! Kollade runt på stan en sväng gjorde vi oxå. Men de är ju bara samma och samma i denna lilla stad. Sen skjutsade vi hem Mia till hennes mamma och pappa så hon slapp gå, för de var ju inte direkt varmt ute... Åhh de var såå kul att träffa dig min vän! Du ska veta att jag saknar dig!!!!!!!!!! <3
Sen igår så var vi och grattade W:s kusin som fyllde år!!!! W han sov han hela tiden vi var där, så de blev inte så mkt kalas för honom....
När vi kom hem tyckte jag att han kändes varm och han var grinig och gnällig... Inte så konstigt att han kändes varm, han hade ju feber stackarn. Han har hosta till och från i 2 veckor, men nu har den blivit värre.... Fyy de är inge vidare med lille killen nu... Varför kan han aldrig få bli frisk???? Är så less på de här nu. För 2 veckor sen var de typ likadant med feber och hosta, och sen blev de bättre och nu är de lika igen, fast jag tycker hostan är värre nu..... VILL ATT HAN SKA BLI FRISK NU!!!!

Var de nån som kollade på melodifestivalen i lördags då???
Jag tyckte faktiskt att EMD:s låt var bäst ja!!!! Den fastnade direkt!!! :) Nån mer som gillade den????

Kanske ska ta och bjuda på nån bild oxå!!!!

 
De är inte jag som har satt honom i leksaksbacken, utan de är hans snälla far....

Titt ut!!!!!! :)


Tänk att han har vart så här liten. Lite svårt att förstå de nu....

Ja de var allt för idag!!! Ha en bra dag!!!



Baka eller inte???

Har nyss haft besök av faster J som vart här och bränt en skiva! :)
Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska slänga ihop en sockerkaka eller nått tills mamma och pappa kommer och hälsar på ikväll.... Men jag vet inte om jag har nån lust. Mamma vet ju att vi sällan har nå fika bröd och om man vill vara säker på att få nå fika bröd så är de lika bra att ta med sig de när man åker hit! :) Så vi får se hur hon gör ikväll, annars får dom väl knapra på nån kaka jag har i skafferi hahaha hon kom ju i och för sig med 2 påsar bullar förra veckan men dom har tagit slut...... Är absolut inte lagd år de hållet att jag tycker de är roligt att baka, då lagar jag mycket heller mat!!!!! De tycker jag är kul!!!!

Ja som sagt mamma och pappa komma ikväll då, dom hade lite Wilmer abstinens (de var ju så längesen dom träffade honom haha) och sen ska pappa vara barnvakt åt W en stund imorron så då är de ju bra att han får träffa honom lite ikväll oxå. Han har ju blivit lite kinkig så där. Vill gärna vara med mamma och är de nån han inte har träffat på ett tag så blir han lite blyg och måste hålla koll på mamma och pappa så vi inte lämnar honom... Så de är ju bra att dom kommer ikväll då. Så jag hoppas de går bra imorron när han ska vara med morfar när jag och E ska iväg en sväng, men jag tror inte de är nå problem!!! Sen när vi kommer tillbaka imorron så skulle vi även få middag inte helt fel med först barnvakt och sen middag!!
MYCKET TREVLIGT!!!!
Nä nu ska jag byta en blöja, sen hämta posten och fundera på om jag ska slå till och baka en socker kaka eller inte......
Ha en bra dag!!!!

Aj, aj, aj!!!!!

Ja de kan man säga.... Nu har de hänt..... Wilmer har bränt sig på kaminen, min stackars lilla kille, fy inge roligt alls... 3 fingrar brände han sig på och fick blåsor, nu inatt så han även en av blåsorna spruckit ajajajaj.......
Så nu känner man sig som en dålig morsa då :(
Nu ska här byggas galler så han inte kommer åt den nå mera!!!!!!

I lördags var jag och W i stan hela dan med mormor, hon fick lite kvalitets tid med oss! Måste ju passa på nu för snart åker dom ju bort i HELA 2 veckor..... Funderar stark på att hoppa ner i en resväska och följa med ja!!! :)
Vi åkte ut till min mormor och Bengt i Njutånger oxå i lördags och hälsa på!!!! Carro och Katarina var oxå med!!! :)
Sen blidde de mat på sandvalla mammas goda räkpaj!!! MUMS!!!!!!! Och sen vidare till morbror Rickard som fyllde år!!!!
Där bjöds de på go saker, exotiskt bord med mycket gott på kaffe och tårta!!!! :) När vi åkte därifrån så kändes de som man rullade därifrån!

Igår blev de en lugn dag framför TV:n.... jag var inge pigg, snuva och hosta.... Jag vill vara frisk nu!!!!!!!!!!!!

Nä nu ska vi digga lite Mora Träsk och sen käka lunch!!!
Ha en bra dag!!!!

Dåligt...

De har blivit lite dålig uppdatering här nu på slutet men jag har bara inte orkat...... Var typ sjuk hela förra veckan... Öroninflammation och super förkyld så all min energi gick åt till att vara med Wilmer. Men nu är jag mycket piggare!!!!
Tänkte göra en liten uppdatering här då.. Men jag har inte så mkt att skriva..... De har inte hänt så jätte mycket nu dom senaste dagarna..... I helgen har jag jobbat vilket var kul och skönt. Miljö ombyte skadar ju aldrig!!!!
I torsdags var jag på Me and I party, mycket snygga kläder har dom måste jag säga, de blev en t-shirt till Wilmer med formel-1 bilar på!

Har nyss städat nu vilket verkligen var behövligt, började lite igår kväll med att damma..... Så nu är de skinande rent!!! Nu kan man ju få besök utan att behöva skämmas för att de är smutsigt. :)
Så skönt!!!! De är ju så tråkigt att städa tycker jag, men när de är klart så är de sååå skönt!!!!! Nån mer än jag som inte gillar att städa??? Men men de är ju ett måste!!!!!
Några små saker kvar nu bara som att hänga lite tvätt och plocka ur diskmaskinen, men kände att jag behövde en liten paus före!!!!


Åhh vad intressant detta blev, men ja de har inte hänt så mycket sååå jaaa de här var vad jag hade att bjuda på idag....

Ha en bra dag!!!!!

Hälsinglands bästa spelare...

...men inte som 50 åring.
Sorry pappa men de är nog sant! :)
1985 då var de annat, då var du ju hälsinglands bästa spelare och fick silverbollen!
Jag måste ju berätta vad min käre far gjorde i fredags...
Han var med och spelade en match på Intersport Cup på glysis....
Ström hade ingen målvakt och så klart ställde ju pappa upp fast bara en match (viktigt).
Ni som känner honom vet att han har ju lite svårt att säga nej, sen sög de nog lite i fotbollstarmen oxå skulle jag tro?!
För nått år sen skulle han vara med och spela en match med dom, och skulle gör en träning för att känna sig för lite.
Den träningen resulterade i ett besök på akuten, och sen dess så har han sagt att han inte ska spela fotboll nå mera....
Hahaha han är ju för rolig! Nu stod han ju där igen mellan stolparna en match....
I lördags så såg han inte så stel ut iaf..... Men jag kan nog tänka mig att han kände sig en aning stel och att han hade träningsvärk. Även en del skrapsår hihi....

Pappa är de så att du blir sugen på att spela fotboll i sommar så vet jag vad du kan göra!!!!
Så tycket jag du kan spela med Wilmer hemma på gräsmattan!!!! Hihi




RSS 2.0