Helgen är här!

Då är äntligen helgen här!!!! Är ju helt underbart skönt!!!! Efter att ha jobbat 3 helger i rad så känns de skönt att vara ledig denna helg. Jobbar nästa helg natt..... Men de ska nog gå bra!

Igår så gick jag av mitt pass 8,15 efter att ha jobbat 25 timmar... Så då kände man sig lite sliten men men de gick bra de oxå skönt att de är gjort nu iallafall. Så efter jobbet så träffade jag chefen och vi gick igenom lite papper som ska in till F-kassan om havandeskapspenning. Efter de blev de en fika på stan och sen åkte jag hem. Hem ljuva hem!!!! Donade lite sen gick jag och la mig på soffan och somnade nästan på en gång. På kvällen så åt vi pizza och kebab med Nisse och Camilla Elsa var oxå med men hon fick ingen pizza. Sen kollade vi lite på så ska de låta och efter de Let´s dance! Vilken jämn final alltså! Jag tycker båda finalisterna vad värdiga vinnare dom var lika duktiga båda två! Jag missade sista delen av finalen då jag var såååå trött att jag gick och la mig kl. 22 låg jag en fredag kväll de ni......
Kul att Tina vann iaf. Är bara att lyfta på hatten och säga GRATTIS!!!!!!

Idag så först mitt på dan satt jag och skrev hur en arbetsdag för mig ser ut och sen så vilka arbetsuppgifter jag inte kommer klara av att göra..... De var ju inte de allra lättaste att få ihop men jag hoppas jag har fått med allt nu iallafall. Mamma och pappa fick komma hit och läsa vad jag hade skrivit och rätta lite stavfel mm.......
När dom åkt hem så åkte jag in till stan för att kolla lite tog med min kära kusin Carro oxå på stan. Efter vi var klar på stan så åkte vi och köpte godis och sen hem till henne och fikade innan de bar av hem hit till Ilsbo. Vi har nyss ätit pizza och nu sitter vi här framför datorn lyssnar på melodifestivalen och har gjort varsin ansiktsmask. Ska tvätta bort min nu ja för den har stelnat rejält!!! Sen ska jag tappa upp ett fotbad åt Carro som hon ska sitta i medans jag tar en dusch!!!  Sen när de är klart så ska vi bara ta de lugnt och mysa och äta godis och chips och titta på TV! De enda som saknas nu de är min kära syster yster! Hade vart toppen om hon oxå hade vart hemma och med oss ikväll! Men vi får ta det nån gång när hon kommer hem! I sommar kanske!!! :D

Ha en trevlig helg allihopa!!!!!!!!!

Påsken över....

Då var denna påskhelg snart över då. Bara idag kvar och sen så dröjer de 1 år så är påsken tillbaka igen! Vad har jag gjort i helgen då? Eftersom att jag var ledig i torsdags så får den dan oxå vara inräknad i helgen!!! Så i torsdags så hade ju syrran sovit över här när vi vaknade åt vi frulle sen fick hon massage och sen åkte vi in till stan. Hon gick och uträttade lite ärenden medans jag var och lyssnade på bebisens hjärtljud och lite annat som man gör på en sån koll..... Sen så åt vi lunch på Radjos mycket gott. När vi var klara där så skjutsade jag hem syster yster som skulle plugga och E kom till stan och vi fixade lite saker. Kvällen så gjorde vi inget speciellt bara tog de lugnt!!!

Låååångfredan då tvättade vi våra bilar och la ut min bil på blocket för nu ska den säljas!!! När vi var klar med de så ringde min kusin som var ute och åkte skoter och ville ha fika. Efter fikat så åkte grabbarna en sväng på skotern på sjön och kollade när dom anglade, jag var oxå med. Ringde Glong Glong och frågade om hon kunde hämta lilla mig så jag slapp gå över sjön. Så jag fick oxå åka lite skoter då!!! hihi.....  På kvällen var de middag på Sandvalla med familjen och morbröderna NICE!!!! Även att vi fick Påskägg oxå. Icke att förglömma!!! :D




Påskafton då jobbade jag från 12-21,15 så den dan försvann väldigt fort den... Hannn med en prommis i solen innan jag åkte och jobbade.

Påskdan så jobbade jag oxå. men då bara 6,45-14,15 så igår em. så var de middag på Sandvalla igen och sen så gick jag mamma, syrran, Carro och Katarina på bio. Vi kollade på Angel. Tyckte den var bra ja!!!! Man fick sig ett och annat gott skratt hahaha........ Sen när bion var över blev de fika i Mo och sen de värsta av allt.... Säga hejdå till syrran........ FY vad jag HATAR det.

Idag då vad ska man hitta på då då.... Ingen aning faktiskt.... Ska ta mig en prommis nu snart och hoppas på att de inte är så kallt ute. För de ser jätte fint ut solen skiner från klar blå himmel!!!

Så här har min helg sett ut. Hunnit med en del känns de som!!! Hoppas ni oxå har haft en bra påsk helg?!



image106

PÅSK!!!!

GRATTIS Matilda på 24-årsdagen!!!!! HURRA HURRA HURRA!!!!!! Jag kommer och äter tårta ikväll!!!! :P


Efter jobbet idag så ska jag till Matilda och gratta henne. Sen ska jag åka på Sandvalla och hämta upp syster som ska följa med mig hem för att kolla på Grey´s Anatomi och mysa. Sen ska hon sova här oxå!!!! Imorron ska vi försöka hinna med en massage på morgonen och sen så bär de av in till stan. Jag ska iväg och fixa en sak och sen måste jag och syrran inhandla en liten sak oxå. När de är klart så väntas en lunch Mmmmm!!! När lunchen är avklarad så är de väl bara för mig att åka hemöver eftersom syrran inte hade tid med mig nå mer då..... Hon måste plugga!!!



PÅSKEN är här. De är ju lite mysigt med påsk även fast jag inte är en sån person som påskpyntar.... De enda jag ska göra är att plocka lite påskris och sätta fjädrar i det...... Ska ju inte vara hemma nästan nånting heller i påsk så de spelar ingen roll heller........
Påsken blir lugn för min del i år hihi. Imorron så har vi ingenting inplanerat, på fredag ska vi till mamma och pappa och äta, mina morbröder ska oxå dit likaså "moster" och kusinerna. Ska blir riktigt kul!!! Jag jobbar lördag kväll och söndag dag och sen på söndag kväll ja då vankas de  mat hon mamma och pappa igen!!! :) Alltid lika trevligt att bli bjuden på mat bara sätta sig och maten är serverad. Mycket trevligt!!!!! Sen är de ju måndag och syrran åker tillbaka till Örebro på morgonen.... :(





image103


Nu ska jag ut och kolla om jag hittar nå påskris som jag kan sätta vipporna i......

GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hero!!!!

Tänkte bara säga att jag är nöjd med årets vinnare av melodifestivalen. HERO med Charlotte Perrelli!!!!
Mycket bra låt om ni frågar mig!!!!



De var allt för mig idag...... Orkar inte skriva nå mer. Ska gå och sova nu börjar jobba 6,45 imöra bitti så då gäller de att vara pigg och allert!!!


En sak till oxå innan jag avslutar för idag!!! BJÖRN GUSTAFSSON du ÄGER!!!!!! :D

Häftigt!!!

Ja vart ska jag börja...... Ja som dom allra flesta vet så väntar  jag och min sambo barn. Den lilla krabaten beräknas komma den 29 juli. Så nu längtar jag varje dag!!! Ni som inte visste de då fick veta de nu, bra va? :)
Jag har börjat känna att de rör på sig där inne nu vilket är hur häftigt som helst, men igår kväll vet jag då inte vad den lilla krabaten hade för sig men jag skulle tippa på att den gjorde en volt eller en kullerbytta haha Super häftigt var de iallafall!!!!!

Sitter och väntar på att jag ska åka och jobba snart... Börjar inte förrän 12 idag så man hinner ju göra lite saker före då och de kan ju vara bra om man orkar det..... Men de gör inte jag idag. Jag sparar mina krafter till jobbet istället. Är inte fri från min förkylning än..... Men jag hoppas den vill försvinna snart.

2 heta låtar som går varma hemma hos mig just nu är Hero med Charlotte Perrelli och Hur svårt kan de va men Linda Bengtzing. Tycker dom är kanon bra ja!!! :)

Ja de var väl allt för idag!

Jo föresten tycker de är lite dåligt med kommentarer på den här sidan :D Kommentera vettja!!!!!!!

Bacillchock......

Jag tror min kropp har fått en liten bacillchock.... Har jobbat i 1 veckas tid nu och gissa gott folk vad som har hänt??? Jo men de är ju så här va att Sofia med sitt världens bästa immunförsvar har gått och blivit förkyld. Ni som känner mig blir ni förvånade?? Njaeee va....... Jag skyller på jobbet och att jag inte är van alla dessa baciller.......... Så nu sitter jag här och är förkyld på min lediga dag och allt! Hoppas bara att jag är piggare imöra för då är jag oxå ledig sen så MÅSTE jag vara pigg för ska jobba onsdag till söndag!!!!

Annars om man räknar bort förkylnigen så leker livet! Jag har börjat jobba, vilket är riktigt roligt,  längtar tills de blir sommar, syrran kommer hem om 1 vecka och blir hemma 6 dagar vilket är underbart!!!!


Mmmmm vad gott!!!!


Vad tyckte ni om andra chansen i lördags då????
Jag tycker de var bra att Nordman slog ut Carola och Andreas sen så var de mindre bra att Sibel gick vidare.....
Undra vem som vinner på lördag..... Jag tror lite på Charlotte Perrelli och Linda Bengtzing.Vi får väl se hur de går på lördag!!!




Nu ska jag försöka hitta på något att äta och sen ska jag bege mig till macken och köpa nässpray och kanske nån tidning om jag hittar nån bra!!!
Ha en bra dag!!!!

Ja må hon leva!!!!

Grattis stor tjejen på 1 årsdagen!!!!!!



Sötis!!!!



Go gumman!!!


Stora damen!!! :)

Snart ska jag åka och gratulera 1 åringen och om jag har tur så kanske jag kan få mig en tårtbit oxå!!!

Ännu en gång GRATTIS!!!!!!!!!!!

Ledig dag!!

Jag gick då ut hårt nu när jag börjat jobba igen!! :) Jobbade igår kväll och nu är jag ledig 2 dagar idag och imorron sen kommer jag jobba torsdag, fredags, lördag och söndag! Känns faktiskt bra de även fast de blir helgen! Men degör inte så mkt... Jag jobbar dagar då så eftermiddagarna blir jag ledig så de är bra! :) Men de kändes väldigt bra att vara tillbaka och jobba igår tycker jag så de är ju bra det!!  

Idag på min lediga dag så har jag vart till stan och uträttat lite ärenden, köpt en ram för jag har lite som ska ramas in, sen lite annat smått och gott köpte jag... Tog och införskaffade mig ett par nya solglasögon oxå de var ju så soligt idag. hihi Var på Jambo med Mia och åt en Tacotallrik Mmmmm såå gott de var. Sen så åkte vi och kollade på lite andra affärer oxå.....

image95


Nu är man hemma då och jag har nyss plockat upp de jag har handlat. Har även försökt fixa lite med en av Alvas presenter oxå...Hon fyller ju år på fredag hon så då blir hon ju STORA damen ju!!! De har väl gått rätt bra med presenten men jag kan ju säga som så att minnet är bra men kort..... Men de blir nog bra när den är klar! Nå mera tänker jag inte skriva om de eftersom att hennes mamma är här inne och läser... :D

Nu ska jag försöka laga nån mat av de vi har hemma sen åka till stan igen och handla mat...... De är totalt slut på typ allt här hemma känns de som..... De var ju ett tag sen sist vi handlade så de är behövligt!

Jaja...... Tack och hej för denna gång!!!

På väg mot en ny vecka......

Ja då har ännu en vecka och helg passerat..... Tiden bara springer iväg ju och inte gör de mig nått.... Känns bara bra de för då kanske de bli sommar fort! :) Skulle ju inte vara helt fel!

Helgen har vart kanon!!! I fredags på dan var jag på Jambo och tog en macka med Glong-Glong sen kom Helena och fick massage!!! På kvällen var vi till Nisse, Camilla och Elsa och kollade på Let´s dance. Mycket trevligt!!!

Gårdagen började lite seg men efter ett tag så åkte vi till stan och tog en fika och kollade lite. Vi var på Skutan och fikade, de var väldigt längesen som jag var där och fikade sist men de stället var sig likt. När jag var liten så var jag och syrran där lite då och då med pappa. Vi brukade passa på att gå och fika när mamma jobbade hihi..... Snällt va?? :D När vi var klar i stan så åkte vi till svärföräldrarna en sväng och hälsade på. Blev lite fika där oxå..... Men de går ju alltid ner de. Sen hem och käka lite mat. Sen kom Mia för att kolla på melodifestivalen med oss!!! Även Engström och hans tjej Helena kom förbi.... Riktigt trevligt! Den var då den bästa deltävlingen av melodifestivalen den här veckan tycker jag!! Linda Bengtzings låt var bra även Charlotte Perrellis låt var bra tycker jag!! Nordman tyckte jag oxå var bra.... Men BÄST av alla under kvällen var ju som alltid BJÖRN GUSTAFSSON!!!! Vilken kille alltså!!!!!








Idag på FM har jag åkt Vasaloppet en stund...... Sen donat lite här hemma. Jag pratade även med Veronica hon ringde..... GRATTIS gumman!!!!! De kan du behöva du som vart hemma sen december med knät (tur kärring) hahahahaha Ja då är de snart dax att börja med maten då... skala potatis finns de nå trökigare?? Nej!!!
Sen är de bara att ladda för Köping och jobb imöra. Ska bli roligt att börja jobba igen. Efter att ha vart hemma
7 ½ vecka så känns de bra att börja jobba igen. Ska bli roligt!!!!

De var allt jag hade att dela med mig av idag. Kanske har nå mer att dela med mig en annan dag! Kanske nå roligt kanske nå tråkigt... Vem vet???



RSS 2.0