Massage

Tänkte bara berätta för er där ute att ikväll är det sista gången på min massage kurs!!!!
Så nu är det bara att ni hör av er om ni vill ha massage!!!!! :) :) :)

Allt för idag slut för idag!!!!

Helg med lite shopping och julbak!!!

Nu är helgen snart slut....... Bara några timmar kvar sen så är det dags för en ny arbets vecka. Men de går så pass fort så snart är det helg igen. Så vad har jag gjort i helgen då?


Lördag: Var in till stan med Maria och Alva och handlade inför söndagens julbak. Sen var jag till stan igen för att köpa lite nya ljusstakar och stjärnor som jag ska ha i förnstren nu till 1:a advent. Sen var vi till mamma och pappa och hämtade en bokhylla som dom hade. Eller ja dom och dom de är syrrans som vi fick låna tills hon ska ha den...... Blev riktigt bra. Satte den där jag har haft frysboxen förr för er som vet vart den stod!




Mina ljusstakar och stjärnor som jag köpte igår. Den längst till vänster har jag fått av mamsen förrut men tog med den oxå eftersom att den är ny!! Tack mamma!!!!!



Söndag:
Idag har jag Julbaka med Maria, Johanna, Camilla, Alva och Elsa!!!! De var riktigt roligt och mysigt!!! Vi har bakat Lussebullar, knäck, rischoklad och choklad kola. Hur ska jag kunna hålla mig ifrån alla go sakerna så att det finns nå kvar till jul? Nån som kan svara på det???




Knäck smeten kokar.





Maria häller upp knäck i formarna. Snacka om koncentrerad!!! :)





Alva var med och julbakde oxå!!!





Elsa var även hon med och julbakade, här i knä på Maria. (Förlåt Maria men jag hade ingen annan bild på Elsa som blev bra)






Julmust drack vi oxå!!! Vad är väl julbak utan julmust???






Här står vi nu alla 4 vuxna och försöker oss på Lussebullarna. (Kan ju lova att de var lite kletigt innan vi fick ordning på degen)




Titta så fina bullarna blir!!! :)






Rischokladen på plats i formarna.



De var alla bilder jag hade för idag. Batteriet var inte de allra bästa i min kamera så jag har inga bilder från chokladkolan och inga bilder när Lussebullarna blev klara. Men jag kan lova att dom blev såååå fiina såååå!!!! :D Eller hur tjejer?

Tack brudar för en väldigt trevlig dag!!!
De måste vi ta och göra om! Kanske påskbaka och midsommarbaka hahahaha!!!!!!



Efter en sån här hård arbetsdag så ska jag ta och lägga mig på soffan en stund nu och glo lite på TV och vila lite känner mig en aning trött....... Man kanske ska ta och smaka en knäck oxå....... Eller så INTE för smakar man en så är det lätt att de blir två och sen flera så jag ska nog försöka att låta bli!!!

Ha en trevlig kväll!!!

Hur röstar folk????

Kan bara inte begripa hur folk röstar.......... Hur kan Andreas få vara kvar i idol??? De kan jag bara inte förstå......... Daniel som fick åka hem igår han är ju en av dom 2 som skulle ha gått till final om ni frågar mig!!! Men i stället så får vi väl hoppas att det blir tjejerna som går till final och att Andreas ryker nästa vecka!!!!!!!!!! 


Jag vet vad de är!!

De var generatorn på min bil som hade gett upp igen..... Bytte den för typ 2 månader sen och nu slutade den funka igen då..... :( Men jag hade tur för jag fick en ny av företaget som hade sålt den gamla till mig! Även fast vi hade tappat bort kvitto! :) De var snällt det!!! Så nu är Erik och byter den på min bil! Han är så snäll så!! Själv gör jag inte så mycket..... Väntar på att min lilla mamma och mormor ska komma hit och få massage, iaf. mamma skulle få så vi får väl se om mormor lägger sig på bänken oxå..... Min kära mormor hade tydligen baka oxå så vi kan fika lite! NICE!!!De gillar jag, folk som vet att man måste ta med sig fika bröd som man vill ha fika här hemma. Jag har nästan aldrig nå bullar eller kakor hemma.....

Var på ljusparty igår.... Men köpte ingenting mer än lite ljus.....Dom ska ju sluta med min favvo doft blå tamarind.... *suck* men men får väl leta mig nån ny favvo doft då, svårare än så är det inte... :)

Syrran har fått lägenhet i Örebro!!! BRA BRA BRA!!! Vet inte riktigt när hon flyttar till den men i Januari nångång tror jag det var!!


Om en vecka började de bli dax att ställa iordning för advent oxå!!! *mys* Jag åker ju till Örebro nästa helg ja och syrran sa att de skulle vara nån julmarknad där då som var jätte mysig så vi hoppas på det då!!

Bil jävel.......

Är så trött på min bil nu så jag tror jag ska sälja skiten och köpa mig ett busskort.....
När jag åkte till jobbet idag så började de att lysa tre lampor på instrumentpanelen... Åhh Jippie tänkte jag. ringde till Erik och han sa att jag kunde fortsätta till jobbet så de gjorde jag... Efter jag hade sluta så skulle jag hämta bilen så Camilla skjutsade mig för jag hade vart på Dollar och A&H med henne och Elsa före. Startade bilen och den starta och lamporna lyste inte. BRA! tänkte jag och började köra hemmåt. Hann inte komma långt förän ena lampan började lysa... jaja tänkte jag de är nog ingen fara, sen började andra lampan och till sist tredje och då började de även att pipa...... Efter en bit då så la bil helvete av........ suck.... Fick ringa till Erik som inte blev allt för glad eftersom jag hade sagt att jag skulle ringa innan jag åkte med bilen från jobbet men de gjorde jag inte.... Men snäll som han är så kom han och vi bogserade skiten hem till går´n........ Så är det nån som är intresserad av att köpa en bil som inte startar men är annars i bra skick så är de bara att ni hör av er för idag är skiten billig!!!!!! 


Skickade ett sms till min kära mamma igår och frågade om hon ville baka dagismackor till mig. Blev toksugen på de igår.... Satt och prata om typ sånt bröd på jobbet och då blev jag ju förståss sugen på det... Så då var det bara att dra iväg ett mess till mammsen och snäll som hon är så bakade hon dagismackor åt sin lilla dotter.....
Tusen tack VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!! Mackorna var supergoda har redan käkat några stycken!!!!


Ja vad ska man säga mer då förutom bilen.......
Jag jobbar till 11 imöra sen så är det helg!!! Livet leker!!!! :)

Snart över....

Ja då är helgen snart över då.... Imöra är det dax att börja jobba igen då. Tycker helgerna bara springer iväg, går ju så hilma fort... Snart är de första advent och sen är de jul.... Kommer ju oxå gå hilma fort. I år är de meningen att jag ska jobba Julafton, Juldan och Annandan åhh vad roligt..... Ska även jobba Nyårsafton ochh Nyårsdan... JIPPIE vad roligt det ska bli!!! Jag bara längtar kan jag ju berätta........ Eller så INTE då.....



Igår var vi ju i Stråsjö då som ni alla vet hos Emma och Junior, var riktigt trevligt!!!!! Fikade smörgåstårta och en annan god tårta som Emma brukar göra, skulle kunna äta upp en sån tårta helt själv ja!! hihi!!! Var så roligt att träffa de gänget igen de blir långt mellan gångerna vilket är tråkigt men de är ju så när folk jobbar olika tider och helger mm..... De blev lite Kareoke som vanligt när man kommer upp dit! Rätt roligt ändå...... hahahaha!!!!
När vi skulle åka hem kan jag ju lova att det var grishalt och dimma så jag såg fan nästaninte ett skit... Åkte i en kurva och kände att bilen började kana så blidde Sofia en aningen rädd...... Men de gick bra! Man får köra lugnt och ta de försiktigt så går de oftast bra!!

Nu på dan har jag inge planerat funderar på att ta mig en liten promenad solen lyser och de ser riktigt skönt ut ute. Ikväll ska vi till Nisse, Camilla och Elsa och äta söndagsmiddag, Stek tror jag de skulle bli. Hur vuxet är inte det då?? :)

Ha det bra! Och framförallt sköt er som min syrra brukar säga!! hihi!!!





Kanske är på tiden.....

...... att jag uppdaterar min blogg lite. Men jag har inte alls nån aning om var jag ska skriva... hmm......
Var på massage kurs i måndags, de var kuligt!!!! Fått biljetterna till Carros och min Örebro resa. JOBBAT.........
Träffat Alva och Maria, var där i tisdags och åt tårta Maria fyllde ju år i måndag så nu är hon oxå gammal!!! hihhi GRATTISi efterskott!!! Sen drog vi till stan en sväng och sen följde dom med hit och blev bjuden på mat. Sen har jag inte gjort så mycket mer ja jobbat och jobbat då....... Jo föresten min morbror var hit oxå en sväng och fick massage.......

Nu är de äntligen HELG!!!! Ikväll blir de bara lugnt. Ska kolla på idol och bara slappa, äta lite godis och chirre tror jag oxå jag ska göra. Måste ju äta upp sig inför vargavintern hahaha!!!!
Imöra ska vi åka upp till Stråsjö och hälsa på Emma och junior,Emma fyller år på måndag! GRATTIS!!! Var ju ett tag sen vi träffa dom så de ska bli kul. Sen är de en massa mer folk som ska dit oxå!!! Så de ska bli kul!!!

Nu ska jag snart käka pizza och göra mig ännu mer redo för vargavintern hahahahhaha!!!!!!!!!

TREVLIG HELG!!!!
De tänker då allafall jag ha!!!

Helgen!!!

Helgen har vart vädligt bra! Har hunnit med en hel del tycker jag! =)

Fredag var jag och hämtade syrran på tåget, hon har vart hemma i helgen och överraskat familjen!!! :)
Sen förljde mamma och syrran med hit en sväng och fick massage. Efter de så åkte jag och Erik till familjen Edlund och åt mat. Vi åt och drack gott och hade de jätte trevligt!!!!!
I lördags så var jag på stan med min kusin Caroline och med syrran. Kollade runt lite och sen blev de fika på Dakås. Då var vi så himla smart att vi ringde och fråga mamma om hon oxå ville följa med och fika och de ville hon så då blev de billigt för oss andra när hon kom!! :D TACK för fikat mamma!!!
Carro och jag bokade även tågbiljett så den 30 november så åker vi till Örebro för att träffa syrran och handla julklappar!!  På kvällen så var de Rosenström på stadt så dit var jag med MIa, syrran och en kompis till syrran. Satt hos Mia före och drack och hade de jätte trevligt!!! De bara MÅSTE vi göra om bruden!!! På stadt var de riktigt bra måste jag säga, så kvällen var lyckad!!
Idag så är de ju farsdag och min pappa fyller år idag. GRATTIS!!!! Så närj ag klev upp så åkte vi till Eriks pappa först och sen åkte vi på Sandvalla för att gratta pappa och säga hejdå till syrran.... ALLTID lika jobbigt att säga hejdå tycker jag men men de gick den här gången oxå!!!

De var min helg de. Imorgon är de dags för jobb igen och även massage kursen för andra gången. Ska bli nice!!!






46 dagar kvar!!!

46 dagar kvar till julafton! Jag blir som barn på nytt när de är jul och vill helst ha MÅNGA julklappar!!! :) Så nu tänkte jag skriva ner min lilla önskelista till er som tänker köpa julklappar till mig! :D

ÖNSKELISTA:
Skiddress går även bra med presentkort :)
Ett träningsband (se bild)
Presentkort på kläder
En skoter
PENGAR

Jag kommer att uppdatera önskelistan lite nu och då, när jag kommer på mer saker jag önskar mig.... :)
Men de här var allt jag kom på idag!



Ett sånt här band är de jag önskar mig så jag kan träna lite!!!

De var allt vad jag hade att komma med idag de! Inte så mycket kanske men nåntång!!
Ska ta och käka lite nu innan jag ska iväg och jobba igen......


Helgen är över

Då var helgen över för denna gång....
Igår och idag har vi vart på skoter utbildning, de kändes ganska meningslöst men man måste ju ha ett förarbevis så de var bara att gilla läget det! Igår var det teori som gällde i några timmar och idag var det lite teori, uppkörning och eftersom de inte var nån snö så fick vi köra fyrhjuling jag har bara dåliga minnen av fyrhjulingar så de var inte så kul men de gick bra!! Var ju bättre att köra nu än förr om man säger så!! hihi..... Sen var det uppskriving och jag hade ALLA RÄTT!!!! Kändes mkt bra!!! Så nu får man köra skoter lagligt då!! :)

Igår kväll var som ni vet mina morbröder, "moster", mina kusiner i Mo, mamma och pappa här och åt! Det var riktigt trevligt!! Vi spelade så de kan låta, de är alltid lika roligt och spela de tycker jag! Synd bara att mitt lag inte vann..... Men de var bara att gilla läget det!! :) De får vi göra om fler gånger!!!! :) Är ni som var här igår pigga och allerta idag??? Jag var inte allt för pigg imorse.... Men de ordnade upp sig under dagen!

morbror, Katarina, mamma och Carro


 Snygg eller?? Hahahaha


Niklas, Pappa och Eriks hand


Carro!!!


Anders

Nu ikväll åkte jag och hälsade på Maria, Johan och Alva var så längesen jag träffa dom! Alva hon bara växer och växer hon! Jag ska låna henne en stund på fredag, de ska bli mysigt! Vi får se vad vi ska ta och hitta på!!! :)

Nu ska jag sätta mig och äta lite chips och glo på TV en stund innan de är dax att sova!

Aldrig mera!!!

ALDRIG mera längst fram vid scen när jhag är ute på krogen......... Stod längst fram i lördags och kollade, i tisdags ringer möller till mig och säger att jag ska gå in på bandets hemsida och kolla, då har dom knäppt kort från i lördags och lagt ut på nätet..... *suck* Så jag säger bara det, ALDRIG längst fram snarare längst bak!!!

Den här veckan har gått ganska fort. Jag har jobbat jobbat och jobbat.... Närrå lite annat har jag oxå hunnit med.
I måndags gjorde jag inte så mkt.....
I tisdags efter jobbet så var vi till Erik Farmor och Farfar för hans Farmor fyllde år.
Igår innan jag började jobba så var Maria här och fick massage, efter jobbet åkte jag på sandvalla för att hämta en dörrkrans som Ingalill hade gjort åt mig, den var jätte fin!!!!
Idag har jag vart välrigt effektiv tycker jag själv! :) Jag har städat, lagat mat och slagit in paket till pappa. Han fyller ju år den galme mannen, sen är de så bra i år för pappa fyller år på farsdag så de tycker jag är BRA!!!
I helgen så ska vi på skoterutbildning ska bli kul! På lördags kväll kommer min mamma och pappa, mina morbröder, "moster" och mina kära kusiner hit och ska äta sen hoppas jag att jag kan få dom att spela lite spel oxå. Dom kanske inte är så svår övertalade hahahaha!!! De är ju lite synd att syster yster missar denna lilla tillställning men jag lovar jag kan bjuda dig på middag när du kommer hem runt jul!!! De är väl okej??



image22

Min fina dörrkrans som Ingalill har gjort till mig!!!

måndag så börjar min Massage kurs!!! Hur nice är inte det då?! hahahaha!!!!!

Nu ska jag göra mig i ordning för arbetet!!!


RSS 2.0