Kalas!!!

I helgen som varit så har vi haft kalas här hemma! :) Jag har nämligen fyllt år..... Fullt upp i lördags med folk som kom och grattade och sen igår kom min Morfar, Ingalill och Rickard och gratulerade mig dom kunde inte komma i lördags. Så de har vart kalas hela helgen!! :)

Tack så mycket för alla fina presenter som jag har fått!!!!!



Nästan alla presenter som jag fick!




Fina blommor fick jag oxå!!!
Även pengar och presentkort fanns i paketen!!!



Den goda tårtan.
Ju fler kockar desto godare soppa visst är de så man brukar säga.
Mamma hade gjort tårtbotten, syrran gjorde fyllningen och jag la på grädden och jordgubbarna!



Några av mina gäster under lördan.


Är de kalas så måste man ju äta tårta!!!


Alva kom oxå och åt tårta och kakor!!!
Tror kokoskakorna var en av favoriterna som hon hade!!! :)

Ett stort TACK till min kära syster (även kallad polskan haha) som var här och hjälpte mig hela dagen!!!!
Mycket snällt av dig!!!!!!!


De var min helg de som varit!!! Den har vart bra men har gått väldigt fort!!!!!

Nu är de bara full fart mot nästa helg!!! Då blir de grillning på Sandvalla på lördag kväll och sen blir de IKEA på lördag eller söndag vi får se vilken dag som passar bäst!!!
Den här veckan så har jag inget inplanerat. Ska snart åka till stan en sväng och kolla om våran vagn har kommit till butiken där vi betsällt den, sen gå och kolla lite med mamma och syster. När de är klart är de tänkt att jag ska hälsa på Veronica en sväng. Fan gumman vilken otur du har du!!!!!!
Sen är de väl bara och vänta på att solen ska titta fram så jag får inviga den nya solstolen!!! :)

Igår var de exakt 1 månad kvar!!!!! *längtar*

Ha en bra dag!!!!

Torsdag!

Idag är de torsdag då och snart har ännu en vecka sprungit förbi! Är bara bra att veckorna springer iväg tycker jag!! :)
Idag har jag vart hemma från jobbet i exakt 4 veckor, tycker inte de känns som så lång tid men de är det......

Syrran och Carro har vart här idag och hälsat på. Syrran fick göra slingor på mig, så nu är man lite ljusare i skallen! Känns bra det!!!! :) Tack så mkt för hjälpen! Sen blev de lite lunch och efter den så bakades de en kaka till som jag ska ha tills på lördag!
Jag överlät bakningen på syrran och Carro. Jag själv tog och ringde F-kassan där de var vänte tid på 30 min. De var typ 312 före mig i kön när jag ringde så de var bara att sitta ner och vänta de...... *suck* Men efter ett tag ja då kom jag fram så de var ju bra! Man ska ju inte direkt ha bråttom när man ska ringa dom........
När kakan var i ugnen så fikade vi lite oxå. Vi tjuvsmakade kakorna som jag, mormor och Johanna bakade för nån vecka sen. Mycket goda var dom hahaha! Kan de bli annat när eliten har vart här och baka? Nej nej jag tror då inte det!!!! :)
Tack för hjälpen med bakningen!!!! :D
Du Carro kom ihåg att filmen blir mycket bättre med lite chips till! Hälsa mamma det!!! Hahahahaha!!!!

Idag har solen vart framme hela dan, men kan nån förklara för mig varför de ska blåsa så in i vassen???? De är ju is kalla vindar juh.... Jag blir så less..... Är de sommar eller är de inte??????

Nu väntar jag på att karln i huset ska ta och komma hem...... Kanske ska börja med maten snart då.....
De blir kycklingwok med nudlar idag! Mmmmm gott!!!!

Ha det!!!



Midsommar helgen!

De kanske är på tiden med en liten uppdatering här då. Har inte funnits tid till de nu i helgen......

Midsommarafton var de som vanligt brännboll som gällde på dan jag fick vara domare ja..... Sen på eftermiddan kom Maria, Johan och Alva hit och vi grillade. Riktigt gott och trevligt! Senare kom de även lite mera folk! Så de var en trevlig midsommarafton!

I lördags så blev de lugnt på dan, sen åkte vi till stan och handlade lite och sen en sväng på sandvalla och fikade lite. Var iväg till kusinerna på bergsjövägen och hämtade säng och skötbord som vi köpt av dom! Hem med dom sakerna och sen vidare till Nisse och Camilla för att äta pizza. Lite senare på kvällen åkte vi till stan för att kolla läget. Hanna hade fest!!! :)

I går så åkte vi på tur med Nisse, Camilla och Elsa, de blev att vi åkte en sväng till Mellanfjärden och sen vidare till Sörfjärden där vi stannade och fika i solen!!! De är ju så otroligt fint där ute! På eftermiddan drog vi till stan för att senare äta där. Vi firade mamma och pappas 20-åriga bröllopsdag! Tänk vad tiden går, shit alltså 20 år!!!!! God mat och god efterrätt blev de som jag och syster hade lagat ihop!

I dag så har jag städat och donat lite. Och vart till stan en sväng har jag oxå vart!

Imorron är de mer städning som gäller.... *suck* skönt är de iallafall när de är klart!

De var allt jag hade för idag det!!!


Midsommar!

Tänkte bara önska er alla en GLAD och TREVLIG MIDSOMMAR!!!!!!!
Hoppas ni får en trevlig dag och kväll!!!!







Önskelista :)

Så här 10 dagar innan jag fyller så tänkte jag dela med mig av min önskelista igen! Har lagt till nån sak oxå!

En dammsugare
Solsäng/ Solstol
Digitalkamera
Presentkort på Gina
Presentkort på Team Sportia
PENGAR




Fotboll

Igår kväll satt jag och kollade på fotbolls EM Italien-Frankrike och kände hur de sög till i fotbollstarmen. F*n vad kul de skulle vara att spela lite fotboll. Var ju hur många år sen som helst jag slutatde med de. Skulle jag börja spela igen så skulle de nog bli på min gamla position som målvakt. Utespelare är då inge för mig. Skulle dribbla bort mig själv på planen ja om jag skulle vara utespelare. Så målvakt passar mig nog lite bättre.... :)

Ikväll så får vi hålla tummarna för Sverige!!!! En vinst vore ju inte helt fel!!!!

Nu ska jag kolla runt lite innan jag ska bege mig mot stan och köpa en present till Willma och sen åka till Igge och hälsa på Ullis och lilla Willma!!!!

Ha en bra dag!!!!

En tag sen.....

De har ju gått några dagar nu sen jag skrev sist. Så de är väl på tiden och skriva ner lite kanske. Nu ska vi se här vad jag har gjort........

I tisdags ja då var de ju fotboll då! Sverige- Grekland. Sverige vann ju som ni alla vet med 2-0. :D


I onsdags så var jag med syrran en sväng på dan vi uträttade lite ärenden sen så dumpade hon mig, så jag åkte till Rickard en sväng och drack lite kaffe fick även glass tårta, medans jag väntade på att jag skulle till BM. Hos BM gick de bara bra. allt såg bra ut. Bebisen har fixerat sig nu så de känns bra det!!! Så nu är de bara att vänta och vänta och vänta..... ;)
På kvällen så kom min andra morbror Anders och mina kusiner hit. Anders och Niklas ville ha massage och Carro kolla in bebisens rum. Sen kom även mamma, pappa och syrran förbi. Så de blev fulla stugan det! :)

I torsdags kom ju eliten hit och bakade med mig. De blev bullar och 4 sorters kakor. Ett STORT TACK till mormor och syrran som kom hit och hjälpte mig med bakningen. Utan dom hade jag nog fått köpt mitt fikabröd tills jag fyller år. Så änu ett STORT TACK!!!!!


Igår fredag var jag och kollade när skolan jag har jobbat på hade avslutning och sen följde jag med dom och fikade. Efter de åkte jag hem, för att sen åka in till stan igen. Jag hade köpt ett par "foppa" tofflor åt E men dom måste vi byte storlek på. Sen var vi och kollade runt lite innan vi åkte hem. På kvällen var vi till Nisse och Camilla en sväng.

 Idag
var jag och Camilla till stan och kollade lite. Jag handlade ingenting förutom öl till E på boa. Camilla däremot och shoppade loss hon!!!! :) När vi kom hem blidde de tacos innan fotbollen...... Sverige- Spanien. Och alla vet väl hur den matchen slutade........ :(

Imorron
är de Rally som gäller om de inte är regn då förståss för då struntar jag i det och stanna hemma framför TV:n!!!

Ja de var ju vad jag har gjort dom senaste dagarna det!!!
46 dagar kvar!!!!  LÄNGTAR!!!!!!!!!!

Laddar......

Regn, åska, blixtrar och sol är vad vädret har haft att erbjuda idag!
Har vart till stan idag och köpt persienner till vårat sovrum så nu är de bara att hålla tummarna för att dom passar oxå!
Tog en luch med Maria, Alva och syrran på Jambo, de smakade ju inte helt fel. Sen så kollade vi läget på stan oxå. När vi skulle ut från Jambo så kom de värsta regnskuren så vi väntade en stund men till slut så gick vi iväg. Så vi såg ut som tre dränkta katter när vi kom in på Guldsmeden. Alva som satt skyddad i vagnen klarade sig från att bli blöt! :)

När vi var klar på stan så åkte jag och syrran upp på Kvatum för att inhandla lite inför torsdagen då de blir stora bakardagen här hemma hos mig! Mormor och syrran kommer och hjälper mig. Är inte så duktig på sånt där med bakning jag eh så jag tänkte ta hjälp av eliten! :)
Handlade även dom givna EM ringarna till kvällens Sverige match nån öl blir de ju inte för mig så de blir nog pepsi att dricka till det!! :D
Så nu sitter jag här och laddar inför matchen ikväll!!! :D



Dom givna EM ringarna till kvällens match, köpte även lite godis oxå. (min nya last här i livet)
Är de så att ni inte har provat ringarna så kan jag verkligen rekomendera att göra det!!! Super GODA är dom!!!

Klart!!!

Nu är bebisens rum så gott som klart!!!
Så här blev resultatet.


Före






Efter







Så blev rummet!!!
Jag är rätt nöjd faktiskt!!! Mycket bättre än före!
Nu är de bara lite grejor som ska dit.
Bland annat skötbord och en säng, lite tavlor ska upp på väggarna. Så de blir nog ännu bättre när allt är på plats skulle jag tro!!! Men de dröjer ett litet tag till innan jag får skötbordet och sängen, men inte gör de mig nått!!! :)  Jag är då bara nöjd över att rummet äntligen är klart!!!!




Varmt.......

Shit vad varmt de är alltså.
Riktigt sommarvärme.

Ikväll blir de grillning men Nisse, Camilla och Elsa, ska bli riktigt gott.....

Imorron åker jag  och pappa till Örebro för att hämta syrran som ska flytta hem nu över sommarn hon har ju sommarlov! Vi åker som sagt imorron och kommer hem på lördag!
Så jag hoppas jag och syster hinner en sväng på stan innan vi ska åka hem till Hudik igen. Jag har lite ärenden som jag måste uträtta. Köpa lite fler linnen och lite andra sommarkläder som jag kan ha.... Skulle även behöva nå "finare" kläder som man kan ha om man ska bort osv.

De var allt jag hade att dela med mig av idag.



Jag och min kära syster!!!!

Tjooohoo!!!!

Tänkte bara berätta att jag fick mina skattepengar idag!!!!
JIPPIE vad underbart!!!!
Var bara de jag hade på hjärtat just nu!
Ska återvända till TV:n och måla naglarna nu!!!!




Vilket roligt inlägg de blev de här!!! :D



1/6-2008

Då var de Juni då och sommaren är här! De känns då absolut idag!! Hur varmt och skönt som helst även fast de blåser!
Idag har jag tagit tag i mina rabatter och rensat i den mån jag orkade och sen så planterade jag lite frön. Så vi får väl se om de blir något av dom vem vet?! När de var klart satte jag mig i solen en stund, men pallade inte länge... :)

19 dagar är de kvar till midsommar och 27 dagar kvar tills jag fyller år. Hoppas dom dagarna bara springer iväg!!!
Har funderat lite på vad jag ska önska mig när jag fyller år och har kommir fram till dom här sakerna.....

En dammsugare
Solsäng
Digitalkamera
Presentkort på Gina
PENGAR

De är som sakerna jag har kommit på nu. Dyker säkert upp fler sake......

Allt för mig idag!!!!!



RSS 2.0